hjemmeside plugin

Handelsbetingelser hos WebCove I/S

Generelle oplysninger

WebCove I/S

Victoriavænget 7

6270 Tønder

CVR nr.: 41408375

Telefon: 26915980

Email: andreas.s.j93@gmail.com

 

Betalingsbetingelser

WebCove I/S modtager betaling med bankoverførsel.

50% af ordrens pris opkræves ved opgavens start ved alle ordrer. De sidste 50% betalinges i flere omgange afhængig af opgavens størrelse.

WebCove I/S kan retmæssig opkræve gebyrer for support, opdateringer af hjemmesiden og andet ekstra service. Ekstra opgaver som grafik og søgemaskineoptimering vil blive faktureret ved opgavens start.

Fakturering sker med 8 dages betalingsfrist.

Hvis der udebliver en betaling af webhotel, design, opsætning af hjemmesider og trafik i mere end 60 dage, kan WebCove I/S lukke for hjemmesiden uden varsel.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.

 

Produkt

WebCove I/S leverer hjemmesider udviklet i CMS platformen WordPress. WebCove I/S installerer tema og plugins, så kunden ender med en hjemmeside der er klar til brug.

WebCove I/S tilbyder både online og offline løsninger. Herunder e-mail, nyhedsbreve, markedsføring mm. Hjemmeside løsninger vil bliver optimeret til de seneste versioner af Internet Explorer, Chrome, Firefox og Safari.

WebCove I/S tilbyder søgemaskineoptimering (SEO), men kun hvis denne ydelse er tilkøbt.

 

Materiale

Materiale såsom tekster, billeder, oversættelse mm. Leveres af kunden med mindre andet er aftalt. Materialet opbevares i vores arkiv, med mindre andet er aftalt.

WebCove I/S holdes ikke ansvarlig for kundens materiale. WebCove I/S anbefaler, at kunden beholder original materialet og fremsender WebCove I/S en kopi.

 

Levering

Efter modtagelsen af materialet betræber WebCove I/S at leverer hjemmesiden inden for 4 uger. Ferie og helligdage medregnes ikke i leveringstiden. Leveringstiden af markedføring kan variere og derfor aftales uden om leveringstiden på hjemmesiden.

 

Hosting & domænenavn

Efter en aftale er indgået mellem kunden og WebCove I/S, skal kunden selv reservere og købe en domænenavn hos f.eks. Simply eller DK Hostmaster. WebCove I/S hjælper gerne med at finde et domænenavn og hosting platform, men rådgiver og formidler blot aftalen.

Det er kundens ansvar at betale den evt. årlige afgift til udbyderen, da kunden altid vil være juridsk ejer af domænet.

 

Godkendelse

Efter en færdigmelding af produktet fra WebCove I/S er de efterfølgende fem arbejdsdage en godkendelsesperiode. Hvis ikke der modtages reklamationer, bliver arbejdet betragtet som godkendt. Ved reklamationsretten påbegyndes en ny godkendelsesperiode.

Reklamationsret

Hos WebCove I/S ydes der 30 dages reklamationsret. Perioden påbegyndes efter overdragelse af hjemmesiden. Her har kunden mulighed for at påpege evt. fejl og mangler, som ønskes rettet.

Opsigelse

Opsigelsesperioden er 3 mdr. hos WebCove I/S, efter en skriftlig opsigelse er blevet send til info@webcove.dk. Hvis kunden ønsker at få CMS-løsningen med, skal kunden selv sørge for flytningen samt oprettelse på ny server.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører WebCove I/S.

Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt.

Ansvarsfraskrivelse

WebCove I/S fraskriver sig ethvert ansvar for evt. virus- og hackerangreb der skulle forekomme på hjemmesiden.

WebCove I/S fraskriver sig ethvert ansvar for forsinkelser der skulle opstå på WordPress, mailkonto og evt webhotel.

WebCove I/S fraskriver sig ethvert ansvar for evt. fejl i materiale, der er fremsendt. Det er kundens ansvar at læse korrektur, rette fejl i materiale mm. Med mindre andet er aftalt.

WebCove I/S fraskriver sig ethvert ansvar for Force Majeure.

WebCove I/S fraskriver sig ethvert ansvar for evt. tab af backup, som kunden har taget. WebCove er ikke nødsaget til at tage backup – med mindre andet er aftalt. Pris ved genskabelse af backup aftales ved start af opgaven, hvis ikke kunden ønsker selv at tage backup.

Ansvar fra tedjepartsleverandører

Hvis kunden har tilkøbt ydelser fra tredjepartsleverandører, kan WebCove I/S ikke drages til ansvar hvis der skulle opstå fejl. Det gælder også, hvis WebCove I/S installere software, plugins mm. Fra en tredjepartsleverandør.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Oplysninger om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for WebCove I/S. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.