hjemmeside plugin
Vores priser varierer fra opgave til opgave, og hos Webcove mener vi ikke der findes to éns opgaver. 
Det kan være I ønsker en professionel hjemmeside med få undersider, eller én med mange. Kompleksiteten af jeres projekt vil her afspejle sig I prisen.
Men vi gik ind i et marked, hvor der findes for mange webbureauer der giver et produkt, som ikke afspejler sig i prisen. Det vil vi gøre op med. 
Vores pakkeløsninger vil sikre jer en billig hjemmeside, der ikke går ned på kvaliteten. Pakkerne består bl.a. af design & opsætning, SEO, support, vedligeholdelse og månedlige rapporter. 

Vores mission

Vores mission er at tilbyde hjemmeside udvikling og SEO til en billig pris. Vi er et nyligt startet webbureau, der imødekommer jeres behov og forventninger. Vi drives af innovation og nye ideér, der kan være med til at forme jeres kommende projekt.

Ydelser

Vores ydelser sikrer jer en stilig og præsentabel hjemmeside, som I kan være stolte af. Ved at bruge værktøjer som f.eks. WordPress og SEMrush, kan vi levere en professionel løsning. Denne løsning kan nemt tilpasses jeres behov og forventninger.

Hvordan vi arbejder

Hos WebCove har vi en detaljeret arbejdsprocess. Vores kreative og professionelle tilgang til hjemmeside udvikling og SEO sikrer os, at denne arbejdsprocess virker gang for gang.