hjemmeside plugin

Webcove

Vi har en klar mission: vi vil tilbyde markedets laveste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der er desværre for mange webbureauer i dag, der tilbyder webdesign og SEO til en pris der ikke afspejler sig i kvaliteten. Det vil vi gøre op med.

Vores kenskab til WordPress – og SEO igennem WordPress – vil vi sikre jer, at jeres kommende hjemmeside opnår jeres behov og forventninger. Vi er fokuseret på innovation, nye ideér. Vi drives til at skabe klare, nøjagtige og præsentable online løsninger for vores kunder.

Hjemmeside udviklere
SEO specialist & webdesigner
hjemmeside plugin

Vores mål er ikke kun at levere en professionel hjemmeside der både er stilig og velfungerende. Vi vil også være jeres partner, når andre online behov opstår. 

Det kan være søgemaskineoptimering optimering, WordPress development og grafisk arbejde til jeres hjemmeside. 

Hvis I har brug for noget som vi ikke tilbyder, kan vi hjælpe med at finde nogen, som kan. 

Vi vil ikke bare lave jeres hjemmeside og aldrig snakke med jer igen. Vi vil bygge et forhold, der hjælper jer med at udvikle jeres forretning.

SEO specialist

Andreas Jacobsen

SEO Specialist

Andreas er selvudlært SEO specialist med tidligere erfaring hos bl.a Udenrigsministeriet. Ligesom Wael fik Andreas lyst til at prøve kræfter af som selvstændig. Han mener at markedet er for snævert og for dyrt. Med kendskab til Google Analytics og SEO på WordPress hjemmesider, vil Andreas stå klar til at hjælpe jer med at få udvidet jeres kunde- eller læsekreds.

Webdesigner

Wael Yassin

Web Designer
Wael er udlært mediegrafiker, med mange års erfaring inde for sit felt. Tidligere har han arbejdet som webdesigner i et mediebureau, men fik lyst til at prøve kræfterne af som selvstændig. Wael står altid klar til at høre om jeres behov og tilpasser sine idéer indenfor jeres forventninger. Hans innovative tilgang sikrer jer et hav af muligheder indenfor webdesign.

Har du lyst til at læse mere om vores SEO og webdesign ydelser?

Vores engagement og professionalisme sikrer jer de bedste ydelser indenfor hjemmeside udvikling.
hjemmeside plugin

Har du brug for hjælp?