hjemmeside plugin

SEO

Webdesign plan udvikles

Søgemaskineoptimering (SEO) er et af de vigtigste redskaber i en online marketing-strategi. Ved hjælp af SEO kan I få mere synlighed på søgemaskiner, såsom Google og Yahoo mm. Der er flere SEO aspekter, jeres hjemmeside kunne få gavn af – alt fra content forbedring til back links.

Webdesign plan udvikles

Vi bestræber os på at forbedre jeres Google PageRank og dermed skabe mere trafik på jeres hjemmeside. Oftest vil det tage omkring fire til seks måneder. I nogle tilfælde vil det tage endnu længere – det afhænger af faktorer som domæne alder og konkurrence i jeres marked. Vi anbefaler at I hyrer vores SEO-ydelser i minimum seks måneder.

Webdesign plan udvikles

Her kan I se vores SEO-strategi:

De første skridt af jeres SEO-strategi starter med en analyse af jeres hjemmeside. Her tjekker vi om jeres hjemmeside opfylder standard SEO krav. Hvis den opfylder disse krav rykker vi videre til 2. skridt.

Efter analysen af jeres side begynder vi på en analyse af jeres konkurrenter. Her kigger vi på hvilke keywords der har fungeret godt for dem og hvilke back links de får fra andre hjemmesider.

I vores 3. skridt laver vi en søgeords research. Her bruger vi SEO værktøjer som SEMrush og Yoast mm. Her finder vi søgeord, som vil fungere godt på jeres hjemmeside. Desuden undersøger vi også hvad jeres kunder søger mest på Google og andre søgemaskiner.

Når vi er færdige med vores effektive søgeords research begynder vi at optimere jeres side med de søgeord. Vi bruger vores on-page SEO strategi.

I dette skridt begynder vi vores off-page SEO strategi. Her forbedrer vi kvaliteten af jeres do-follow backlinks til jeres hjemmeside. Vi bruger vores link building strategi.

Det sidste skridt i vores SEO kampagne er sporing på Google. Vi sporer jeres SEO resultater, ved at integrere jeres side på Google Search console og Google Analytics. Vi får dagligt detaljeret data om antal besøgende mm.

Har du lyst til at læse mere om webdesign?

Vores engagement og professionalisme sikrer jer de bedste ydelser indenfor hjemmeside design og SEO.
hjemmeside plugin

Værktøjer vi bruger til webdesign og SEO

Har du lyst til at læse mere om webcove?

Vores engagement og professionalisme sikrer jer de bedste ydelser indenfor hjemmeside design og SEO.
hjemmeside plugin

Har du brug for hjælp?