hjemmeside plugin

Webdesign

Webdesign plan udvikles

For os er webdesign en kreativ process der skal indeholder en række visuelle elementer. Disse elementer skal tilpasses i forhold til jeres behov og ønsker:

  • Layout
  • Grafik
  • Farve
  • Font og Ikoner
  • Indhold
Webdesign plan udvikles

De visuelle elementer er afgørende for hjemmesidens udseende, følelse og brugervenlighed. Nutidens hjemmesider bliver også skabt med fokus på hvor responsive og compatible de er. 
Vores webdesign strategi er nøje planlagt, så responsiveness og compatibility fungerer i harmoni med et tidløst design.

Webdesign plan udvikles

Her kan I se vores
webdesign strategi:

Efter at have hørt jeres ønsker, begynder vi design af jeres hjemmeside. Vi viser vores design og hér kan I komme med eventuelle rettelser. Herefter begynder vi at etablere design på hele hjemmesiden.

Vi konverterer jeres kommende design til en hjemmeside. Vi bruger CMS-platformen WordPress.

Efter at have udviklet den endelige version deler vi resultatet med jer. Her kan I giver en endelig vurdering. Rettelser kan ønskes.

Efter jeres godkendelse bliver hjemmesiden lanceret.

Hjemmesider har brug  for konstant vedligeholdelse. Vi håber, I vil lade os klare dette.

Vi arbejder altid hårdt for at levere de billigste webdesign løsninger. Så hvis du har planer om at bygge en hjemmeside, tilbyder vi billig webdesign løsninger, der sigter efter at overgå dine forventninger.

hjemmeside plugin

SEO

Webdesign plan udvikles

Søgemaskineoptimering (SEO) er et af de vigtigste redskaber i en online marketing-strategi. Ved hjælp af SEO kan I få mere synlighed på søgemaskiner, såsom Google og Yahoo mm. Der er flere SEO aspekter, jeres hjemmeside kunne få gavn af – alt fra content forbedring til back links.

Webdesign plan udvikles

Vi bestræber os på at forbedre jeres Google PageRank og skabe mere trafik på jeres hjemmeside. Oftest vil det tage omkring fire til seks måneder. I nogle tilfælde vil det tage endnu længere. Det afhænger af faktorer som domæne alder og konkurrence i jeres marked. Vi anbefaler at I hyrer vores SEO-ydelser i minimum seks måneder.

Webdesign plan udvikles

Her kan I se vores SEO-strategi:

De første skridt af jeres SEO-strategi starter med en analyse af jeres hjemmeside. Her tjekker vi om jeres hjemmeside opfylder standard SEO krav. Hvis den opfylder disse krav rykker vi videre til 2. skridt.

Efter analysen af jeres side begynder vi på en analyse af jeres konkurrenter. Her kigger vi på hvilke keywords der har fungeret godt for dem og hvilke back links de får fra andre hjemmesider.

I vores 3. skridt laver vi en søgeords research. Her bruger vi SEO værktøjer som SEMrush og Yoast mm. Her finder vi søgeord, som vil fungere godt til jeres hjemmeside. Desuden undersøger vi også hvad jeres kunder søger mest på Google og andre søgemaskiner.

Når vi er færdige med vores effektive søgeords research begynder vi at optimere jeres side med de søgeord. Vi bruger vores on-page SEO strategi.

I dette skridt begynder vi vores off-page SEO strategi. Her forbedrer vi kvaliteten af jeres do-follow backlinks til jeres hjemmeside. Vi bruger vores link building strategi.

Det sidste skridt i vores SEO kampagne er sporing på Google. Vi sporer jeres SEO resultater, ved at integrere jeres side på Google Search console og Google Analytics. Vi får dagligt detaljeret data om antal besøgende mm.

hjemmeside plugin

Værktøjer vi bruger til webdesign og SEO

Har du lyst til at læse mere om webcove?

Vores engagement og professionalisme sikrer jer de bedste ydelser indenfor hjemmeside design og SEO.
hjemmeside plugin

Har du brug for hjælp?